https://www.luuxdineren.nl/geboren
   

  Geboren

  LUUX is… geboren in 2014.

  Een samenwerking is tot stand gekomen laat in het jaar 2014. Siersma Wijnadvies, Arjan Dijkman ‘Food&Wine’ en Hemels By wilden graag een pop-up restaurant creëren op een unieke locatie in Huizen. Die unieke locatie moest de mogelijkheid hebben om de gasten van LUUX een culinaire avond uiteten te verzorgen. Wij zijn op zoek gegaan naar spannende gerechten van hoog niveau, boeiende wijnen en een ontspannen atmosfeer.

  Volgende locatie... ook voor ons nog niet bekend....

  Benieuwd naar de volgende editie? Geef je op voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

  Afgelopen edities

  21 & 22 maart 2014 was daar de eerste editie LUUX. Een prachtige locatie in het Kaaspakhuis van Hemels By. Na deze editie heeft LUUX helaas even in een rust stand gestaan.

  In 2017 klopte LUUX weer bij ons aan de deur. Hemels By was enorm druk met diverse andere projecten dus de samenwerking is beperkt tot Siersma Wijnadvies en Arjan Dijkman ‘Food&Wine’. 

  19 oktober 2017 vond de tweede editie plaats. Dit keer was ‘Het kleine Café aan de haven’ (de oude Shore Club) ons podium. Een enorm succes dus direct de volgende data vast laten leggen.

  De derde editie is donderdag 1 & vrijdag 2 februari 2018 geweest. Wat een prachtige locatie blijft dit toch. 

  Na deze editie kregen we te horen van Fletcher Groep Nederland dat ze goed hebben afgekeken van ons en dat ze er zelf een restaurant van gaan maken. Een Italiaans restaurant waar de lekkerste pasta’s gegeten kunnen worden.

  Oktober 2018. De vierde editie. Wat een locatie was dat! Sportcentrum Rebel omgetoverd tot een LUUX restaurant. twee weekenden lang LUUX dineren in de ontvangstruimte van Rebel Sports.

  Februari 2019. We mogen een weekend lang Restaurant BOOT gebruiken. Een succesvolle editie in een bestaand restaurant. De zogenoemde BOOT-Take over!

  Juli 2019. Een dag de prachtige wijnwinkel van Rutger Siersma in Huizen gebruikt als podium voor LUUX. Overdag een wijnspeciaalzaak, s'avonds een LUUX restaurant. 

  Januari 2020. Eindelijk strijkt LUUX neer in de Rookerij. Een waanzinnige locatie midden in het oude dorp. Vroeger werd er bokking gerookt, nu LUUX gekookt.