https://www.luuxdineren.nl/geboren
   

  Geboren

  LUUX is… geboren in 2014.

  Een samenwerking is tot stand gekomen laat in het jaar 2013. Siersma Wijnadvies, Arjan Dijkman ‘Food&Wine’ en Hemels By wilden graag een pop-up restaurant creëren op een unieke locatie in Huizen. Die unieke locatie moest de mogelijkheid hebben om de gasten van LUUX een culinaire avond uiteten te verzorgen. Wij zijn op zoek gegaan naar spannende gerechten van hoog niveau, boeiende wijnen en een ontspannen atmosfeer.

  Volgende locatie... gevonden!

  Graag nodigen wij jullie uit op 1, 2 of 3 februari 2019 om LUUX dineren (weer) te ervaren. Dit keer krijgen we op vrijdag de sleutel van Boot Eten & Drinken in de Prachtige jachthaven van Huizen.  Een weekend lang is Boot Eten & Drinken omgetoverd tot LUUX Dineren.

  Afgelopen edities

  21 & 22 maart 2014 was daar de eerste editie LUUX. Een prachtige locatie in het Kaaspakhuis van Hemels By. Na deze editie heeft LUUX helaas even in een rust stand gestaan.

  In 2017 klopte LUUX weer bij ons aan de deur. Hemels By was enorm druk met diverse andere projecten dus de samenwerking is beperkt tot Siersma Wijnadvies en Arjan Dijkman ‘Food&Wine’. 

  19 oktober 2017 vond de tweede editie plaats. Dit keer was ‘Het kleine Café aan de haven’ (de oude Shore Club) ons podium. Een enorm succes dus direct de volgende data vast laten leggen.

  De derde editie is donderdag 1 & vrijdag 2 februari 2018 geweest. Wat een prachtige locatie blijft dit toch. 

  Na deze editie kregen we te horen van Fletcher Groep Nederland dat ze goed hebben afgekeken van ons en dat ze er zelf een restaurant van gaan maken. Een Italiaans restaurant waar de lekkerste pasta’s gegeten kunnen worden.